SouthernHill Security Services bieden optimale bescherming tegen ransomware

De overlast van ransomware neemt steeds verder toe. Ook is het steeds eenvoudiger (en goedkoper) voor ‘cybercriminelen’ om ransomware toe te passen. Deze ontwikkeling staat helaas niet stil. Recentelijk bleek dat er al voor $175,00 een ransomware as a service (RaaS) variant wordt aangeboden die dermate ‘gebruikersvriendelijk’ is dat iedereen deze, ook zonder enige technische kennis, kan inzetten. De betreffende ransomware is dermate intelligent dat hij environment aware is, waardoor de ransomware bewust is of deze wordt geactiveerd in een Sandboxing omgeving dan wel bij een daadwerkelijk targeted system.

SouthernHill heeft hiervoor een Next Generation Security Services portfolio samengesteld waarmee, eventueel naast uw bestaande security maatregelen, optimale bescherming geboden wordt tegen ransomware. Vele organisaties maken reeds gebruik van onze diensten waarmee de nodige ransomware tijdig is gedetecteerd en voorkomen. 

Wilt u meer informatie of advies met betrekking tot ons Security Services portfolio, neem dan contact met ons op via ons contactformulier dan wel via de hier vermelde contactgegevens.

(source: Ransomware as a Service)