Ruckus Wireless ZoneFlex R710, IOT ready, WAVE2 Access Point gelanceerd

Ruckus Wireless lanceert de ZoneFlex R710 waarmee een volledig nieuwe dimensie in WiFi communicatie mogelijk gemaakt wordt.

De [video_lightbox_youtube video_id=Dvg3ZJTyn4U&rel=false width=640 height=480 title=”SouthernHill Productinformation – R710″ anchor=”Ruckus ZoneFlex R710″] is een van de eerste Wi-Fi access points gebaseerd op Wave 2 kenmerken van de 802.11ac standaard waaronder de multi-user multiple input / multiple output (MU-MIMO) -technologie. Door middel van MU-MIMO worden meer dan twee keer het aantal mobiele apparaten ten opzichte van de vorige generatie ondersteund en een gegevenssnelheid groter dan twee gigabits per seconde geleverd.

De Ruckus ZoneFlex R710 ondersteunt tot maximaal vier spatial streams 500 gelijktijdige clients. Tevens beschikt de ZoneFlex R710 over de mogelijkheid om (onder andere) door middel van Bluetooth Low Energy (BLE) bakens Internet of Things (IOT) apparaten te ontsluiten.

Tevens is de ZoneFlex R710 voorzien van de gepatenteerde BeamFlex + Adaptive Antenna Technology, waardoor tot drie keer de prestaties en het bereik met een factor drie en de dekking met een factor acht wordt vergroot. Tevens voorziet de ZoneFlex R710 interferentie mitigatie waardoor verstoringen in het draadloze netwerk worden geminimaliseerd. De dual-gepolariseerde antennes kunnen dynamisch meer dan 4.000 unieke directionele antenne patronen per radio creëren. Hierdoor kan de R710 aanpassingen aan de continu veranderende fysieke oriëntatie van mobiele apparaten bewerkstelligen waardoor een verbetering van connectiviteit en prestaties wordt gerealiseerd met een optimale user experience als gevolg.

 

Neem contact op met SouthernHilll voor “Simply better Wireless”.